torsdag den 12. marts 2015

Fælles Fredag - Uprøvet

Denne uges tema er uprøvet og jeg har vist længe hvad jeg ville gøre til dette tema, jeg har nemlig længe gået og luret på Nail vinyls og ja nu havde jeg en undskyldning for at købe nogle. de er nemlig helt nye for mig.

Jeg vil lige fortælle hvad Nail Vinyls er. Det er en slags klistermærker i forskellige former som man kan sætte på neglene og så male over hvorefter man fjerner dem igen og trada så er der et mønster. Jeg har læst et sted at det var idiotsikkert så det skulle prøves når man tænker på hvor lidt fan jeg er af tape generelt (fordi jeg ikke kan finde ud af det that is)

Det er virkelig nemt. Det er det. Jeg er fan og ja jeg skal helt sikkert have flere.
Jeg har brugt to af mine yndlingsfarver denne gang. Den sølv er OPI Unfrost my heart som jeg efterhånden har vist en del gang - men den er virkelig også fin 

Den lilla er en ny lak som er noget så fin. Det er A-England Crown of thistles. Det er en lilla lak med holo partikler. Den er virkelig fin og har konsistens som mine andre lakker fra A-England. 1 lag er alt det kræver, det er altså ret vildt. Jeg har lagt 2 lag her af ren vane. 
Og så lige et billede i solen 


Tag over og se  hvad de andre piger har fundet på:

1 kommentar:

Tak for alle kommentarerne. Alle bliver læst og besvaret :)