fredag den 31. januar 2014

Fælles Fredag - noget om mig

Så er det fælles fredag tid og denne gang er temaet: noget om mig. Det er jo ikke sådan at finde på noget. Jeg tænkte først på mine interesser og kom frem til: musik (har vi lige lavet), computerspil (som om jeg kan det) og bøger (...) og så foreslog min kæreste Hello Kitty og der var den! jeg havde en periode for nogle år siden hvor alt skulle være Hello Kitty og det har resulteret i lidt af en samling af ting. Jeg har bl.a. en masse covers til min telefon, en rejseholder til tandbørsten, en stampingplade, hårelastikker, sengetøj, nattøj og ikke mindre end 114 par sokker med Hello Kitty. Den er god nok. Jeg har sokker til det næste lange stykke tid. Så Hello Kitty skulle der på neglene.

Jeg brugte mine to neglelakker fra OPI Breast cancer awareness 2013 da jeg tænkte at de ville være perfekt til Hello Kitty.

Da more than a glimmer et en dækkende glitterlak og lidt af en kælling at fjerne valgte jeg at teste den peel of basecoat fra Isadora som jeg vandt ovre ved Maria i hendes julekalender.


Beklager det ringe billede, men jeg lægger altid neglelak om aftenen og tager altid et billede lige efter i tilfælde af at det skulle skalle inden der er dagslys så jeg kan tage et ordentlig billede. I dette tilfælde var det vist meget godt for 3 timer senere så det sådan her ud:
De fald simpelthen af mens jeg lavede noget så hårdt for neglene som at lægge tøj sammen. Det er et ærgeligt synes jeg. Jeg havde ingenting lavet efter de var lagt andet end at se tv så det var lidt mærkeligt. Jeg giver den dog en chance eller 2 mere før jeg kommer med endelig dom. 

Jeg har brugt: 
OPI more than a glimmer
OPI Pink-ing of you
Konad stamping lak sort
Random stampingplade fra Ebay med Hello Kitty motiv 

Smut over og se til de andre damer her:


6 kommentarer:

 1. Ha ha - 114 par sokker med Hello Kitty! Så er man virkelig fan :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. haha det var jeg hvert fald engang :p nu har jeg bare så mange sokker jeg ikke rigtig kan retfærdiggøre at købe nye før de her er slidt op - og det tager lang tid at slide så mange sokker op :p

   Slet
 2. wow det var da fuckt! Altså basecoaten, ikke sokkerne;) Jeg synes det lyder hyggeligt at have sådan en samling, jeg har selv samlet på poser og har en fætter der samler på servietter (misunder ham virkelig hans samling) så altså... flotte ting der fanger en giver ikke altid en større mening men det gør bare en glad, og det er jo det vigtigste:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja underlakken er frygtelig. Jeg har prøvet den 2 gange siden med samme resultat :( den vil bare ikke sidde fast

   Slet
 3. Jeg har haft samme erfaring med den base de to gange jeg har brugt det.. MEGET nem fjernelse, men måske liiidt for nemt ;) Der gik vist heller ikke mere end et par timer før neglelakken poppede af..

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er nemlig alt for nemt. Rigtig øv :( jeg er glad for at jeg ikke er den eneste med den oplevelse af den for så er det da ikke mig der er noget galt med :D

   Slet

Tak for alle kommentarerne. Alle bliver læst og besvaret :)