tirsdag den 1. oktober 2013

Oktober måned er pink måned

Oktober måned er Pink måned. Derfor har jeg i samarbejde med nogle andre bloggere gået sammen for at gøre folk opmærksomme Brystkræft og samle penge ind til det. Kan du lide hvad vi laver så smid nogle penge HERog støt et godt formål.
For mig er kræft en underlig størrelse. For 5 år siden kendte jeg ingen der havde haft kræft - nu kender jeg folk der har overvundet det, folk der ikke klarede det og folk som har det nu. Og det rammer hårdt! Min mor overvandt brystkræften for 4 år siden men hjælpen fra kræftens bekæmpelse der bl.a. Gav make-up kursus til folk uden hår og en paryk til min mor har gjort virkelig meget. Støt op om en god sag - det hjælper!


De første lakker jeg vil vise Jer er designet specielt for at støtte brystkræft. OPI er hvert år ude med nye lakker hvor overskuddet går til brystkræft og årets lakker er sindsyg lækre så hjem til mig kom de.

Sættet består af to lakker


Til venstre har vi more than a glimmer som er en glitterlak med glitterstykker i lyserød, guld, sølv, grøn, blå og sikkert også flere. Den er sindsyg flot. Glitteret er i en mælket lyserød base.

Til højre har vi Pink-ing of you som er en lyserød cremelak


Her er 3 lag af begge lakker. De er sindsyg smukke og helt sikkert nogle jeg vil få brugt meget. Vidste du at...

*brystkræft er den hyppigste kræftsygdom blandt kvinder. Ca. 4000 danske kvinder får sygdommen - det svarer til 1 ud af 9.
1 kommentar:

  1. Ej hvor de fine!
    Dem vidste jeg ikke fandtes... Dem må jeg ud og købe :)
    God lørdag!
    XOXO, Mizzepii.dk

    SvarSlet

Tak for alle kommentarerne. Alle bliver læst og besvaret :)