fredag den 16. januar 2015

Fælles Fredag - striping tape

Fredag igen og denne gang med temaet striping tape. Dem der har læst med noget tid ved at jeg virkelig ikke kan lide striping tape. Som i slet ikke. Jeg synes man kan lave nogle vildt flotte designs med det, men når jeg rører det går det bare helt galt. Og denne gang var selvfølgelig ingen undtagelse. Jeg nåede at prøve 4 designs før jeg sagde: Fuck it og så lavedejeg noget virkelig simpelt og noget jeg ikke er voldsomt tilfreds med. Og så kaldte vi det det og så har jeg ikke tænkt mig at se på det det næste stykke tid :D


Jeg har valgt at lægge det som en slags (lige voldsom nok kan jeg se) fransk kant. Det spiller bare slet ikke. Basen er to af mine nye lakker som også hurtigt er blevet 2 af mine favoritter: OPI Cement the deal og Picture Polish Holiday. I får begge lakker at se senere i bedre lys og bedre billeder.

Tag lige over og se hvad de andre piger har fundet på:

3 kommentarer:

  1. Jeg er enig at det er svært at få til at du hvis man vil have tapen siddende. Dog synes jeg at det du havde under er vildt flot, det kunne jeg godt se mere mere på :)

    SvarSlet
  2. De farver pakker rigtig godt sammen, men jeg er helt enig med dig i, at det er noget værre noget, det med de stripes :P Vil også hellere undgå dem! xD

    SvarSlet
  3. Hehe, kan godt se det driller lidt :p Men jeg synes faktisk, at hvis det havde lykkedes, så er det en super sød mani :)

    SvarSlet

Tak for alle kommentarerne. Alle bliver læst og besvaret :)