fredag den 2. maj 2014

Fælles Fredag - 1 års fødselsdag

I denne uge er det 1 år siden vi startede Fælles Fredag - Hvor vildt er det lige? Jeg har været med fra starten og jeg er virkelig glad for den mulighed det har været for mig for at udvide min horisont. Tak for det piger! 

Nu til dagens indlæg. Når man tænker 1 års fødselsdag tænker de fleste nok på fødselsdagsnegle med flag på - de er på ingen måde mig og sådan nogle kommer jeg aldrig til at lave. Så jeg skulle tænke lidt kreativt. Jeg tænkte så: hvad ville jeg tage på til en 1 års fødselsdag og ja så gik jeg udfra det.


Desværre synes min poshe at den skulle krympe lakken på nogle negle - det er første gang det er sket med poshe, men min er også ved at være godt tyk

Jeg ville lave det blåt med prikker fordi det er lidt sjovt og ungt - og selvfølgelig en omgang holotopcoat, det er jo mig ;)

Jeg har brugt:
Essie Where's my chaucffeur
Sally Hansen Pacific blue
Foxy paws Night Work 

smut over og se hvordan de andre piger har fejret det:

2 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er det flot! :) Jeg har først lige fået øjnene op for, at der rent faktisk findes negleblogs - og jeg er allerede blevet ret meget klogere på neglelak! ;) Desværre bøvler jeg selv med mangel på tålmodighed, hvilket er en virkelig dårlig kombination med at lægge neglelak! Jeg har faktisk skrevet om det på min blog i dag..
  God weekend,
  Kh Line / http://altogingenting.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. du skal have dig en hurtigtørrende overlak skal du! :D det er helt genialt og får neglelakken til at tørre fuldstændig i løbet af 10 min tid. Der er både Poshe som jeg bruger, seche vite, OPI Rapidry (kan findes i matas) og Sally Hansen har vist også en der kan købes i Matas. Det gør alting meget sjovere og meget hurtigere :D

   Slet

Tak for alle kommentarerne. Alle bliver læst og besvaret :)