fredag den 17. maj 2013

Fælles Fredag - Water Marble

Så var det igen fredag og det betyder fælles fredag! :D

Dagens emne er water marble som uden tvivl var den jeg har gruet mest for. Jeg synes bare det ser så svært ud (er det også) og da vi lige nu står og er ved at rive vægge ned i stuen er overskuddet at finde på et meget lille sted og jeg havde faktisk regnet med at springe over men fanme sgu nej! jeg meldte mig for at blive udfordret så ikke noget med at springe over når det bliver svært

Jeg endte med at lave 2 forskellige designs - 1 på hver hånd.Her har jeg brugt 2 essie lakker. Going incognito og she's picture perfect.


Det er lidt pinligt med det her billede for jeg ved faktisk ikke hvad lakkerne hedder. Jeg formåede at få lak OVERALT da jeg lavede disse og dermed også på lakkerne. De er fra H&M og er dem med farve i begge ender. Jeg vil live give et tip til alle - lad være med at bruge sådan noget. Det er rod!


Sådan så mine fingre ud lige da jeg havde lavet dem - fail.

De er helt sikkert set pænere end mine men jeg har hvert fald fået blod på tanden til at prøve noget mere water marble for jeg synes virkelig det er flot.

Tag over og kig på hvad de andre damer har lavet :D

10 kommentarer:

 1. Kan rigtig godt li den første kombination med den lyse lilla og grønne! Det ser sgu godt ud! Har også et par af de der fra H&M, de er ikke de nemmeste at arbejde med d:

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg blev ved med at vælte dem og så flød de ud og jeg skulle samle den op og nej nej nej nej det var ikke godt :P

   Slet
 2. Alt begyndelse er svært og du er da sluppet godt fra det :)
  Det nederste ligner utrolig meget en water marble jeg lavede sidste sommer :)

  SvarSlet
 3. Det har du klaret helt pænt må jeg sige. :-) Det er nemlig sjovt at prøve noget nyt engang imellem, og se om det ikke alligevel fanger :-) Super godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak :) ja det var faktisk ret sjovt. Det var for mig det totalt uopnåelige indenfor nail art men sørme så om jeg ikke gjorde det :D

   Slet
 4. Lyder besværligt med de der med lak i begge ender. Jeg har aldrig rigtig synes godt om sådan nogle.
  Udover det synes jeg du er sluppet rigtig godt fra det, og du har sikkert fat i den rigtige teknik! :)
  Var det første gang? Hvis det er så er det meget godt gået :D

  SvarSlet
  Svar
  1. det var første gang :) og mange tak :)

   Slet
 5. Jeg synes det er et flot første forsøg :) Farvekombinationen er ret flot. Jeg havde det lige som dig, man skal ikke springe over bare fordi det bliver svært :)

  SvarSlet

Tak for alle kommentarerne. Alle bliver læst og besvaret :)