fredag den 29. august 2014

Fælles Fredag - jorden rundt

Så blev det fredag igen - og en grå en af slagsen. Denne uges tema i Fælles Fredag er Jorden rundt og det er jo frit for fortolkning så jeg har sat hovedet på overarbejde og fundet på noget, Min første tanke var at bruge 2 lakker med navne opkaldt efter byer men så tænkte jeg naaaarrhh det er sgu for simpelt når nu min sidste omgang også var simpelt. Så jeg gik i mine stamping plader og jeg fandt ingen jeg synes passede. Så jeg spurgte min kæreste og han foreslog candy skulls fra Mexico som jeg har på en plade. Det prøvede jeg og jeg ved ikke hvad det lignede - men kønt var det ikke. Jeg begyndte at google alt muligt og kom frem til at det da skulle være tulipaner fra Holland og så googlede jeg det og fandt en plade fra Moyou London. Den lignede en jeg havde set før og sørme så om det ikke var en jeg havde i forvejen :D



Da jeg havde candy skulls på min venstre hånd præsenterer jeg Jer hermed for et nyt bekendskab her på bloggen - min højre hånd (med knækket lillefinger negl)

Den grønne base er Essie Pretty edgy som er en pæn græsgrøn cremelak der dækker ved 2 lag og som er perfekt baggrund som græsmark på min tulipan mark :D Jeg sluttede det hele af med mat toplak for at man kunne se motivet bedre.

Her er brugt:
Essie Pretty edgy
Stampinglakker:
Konad sort
MDU Mexican pink
Stampingplade:
Moyou pro 08

Mat toplak fra Gosh

Smut over og se hvad de andre piger har fundet på:


tirsdag den 26. august 2014

Sorte roser

Jeg har altid været vild med sorte roser og vild med kombinationen af sort og lyserød så dem ville jeg sætte sammen.


Jeg synes at der skulle en accent negl til for at bryde looket lidt og give det lidt kant. Nu jeg ser på billedet kan jeg godt se at skal have mig en ny sort lak - jeg synes slet ikek min konad gør det godt nok mere efter at jeg har opdaget MDU stamping lakker så nøjes jeg ikke med stamping lakker der ikke er ordentlig pigmenteret. Så når de åbner for international shipping igen så skal jeg helt sikkert have bestilt mig en potion lakker mere - og en sort og hvid.

Den lyserøde er OPI Hey baby og den er den lak jeg har gået og ledt efter længe. Den er barbir lyserød, den er creme og den dækker ved 2 lag - Perfekt. Jeg har brugt den meget siden jeg fik den.

Jeg har brugt:
OPI Hey Baby
Essie Licorice
Konad sort stampinglak
Moyou pro 08

fredag den 22. august 2014

Fælles Fredag - Utestet lak eller teknik

Da jeg så dagens emne ville jeg først prøve en ny teknik, men helt ærlig så kunne jeg ikke lige komme på nogen så jeg hoppede i min bunke af utestet lak. Da jeg så OPI pure stå der helt alene (all by myseeellfff...) så vidste jeg med det samme at det var den der skulle prøves.


Jeg har lagt den over OPI Yoga-ta get this blue som er en mørk blå lak som dækker ved 2 lag. Den er meget mørk men det er dog stadig muligt at se at den er blå. Jeg elsker det. Ovenpå har jeg som nævnt overfor lagt 1 lag af OPI Pure som er fra sidste års julekollektion fra OPI. Det er en klar lak fyldt med 18K guld og sølv stykker. Jeg er vild med den. Selvom jeg synes det guld er mere tydeligt end det sølv. Jeg skal helt sikkert bruge den her til jul

jeg har brugt:
OPI Yoga ta get this blue
OPI Pure

Smut over og se hvad de andre damer har fundet på:


onsdag den 20. august 2014

Den perfekte farvekombination

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker farve og jeg er ikke bange for at blande 2 stærke farver sammen. Det har jeg gjort i denne mani. Koral og mint er for mig den perfekte kombination der siger POW men stadig passer sammen.

Den koralrøde teksturlak er fra China Glaze og det er en gammel sag. Itty, bitty gritty er dens navn og det var den lak der startede min kærlighed til koral lakker - og jeg leder stadig efter den perfekte. Den skal have 2 lag for at dække og ja den er bare lækker. Den mint farvede er ingen nyhed her på bloggen. Det er Models own Apple pie. Den har en tyk konsistens og er lidt svær at lægge og der skal faktisk 2 lag til at for at den bliver jævn. Og så har jeg smidt en stud på for at give lidt ekstra.


Jeg har brugt:
Models own Apple pie
China Glaze itty, bitty, gritty
Stud fra Ebay

fredag den 15. august 2014

Fælles Fredag - Glitter

Så er det fredag igen og denne uges tema er glitter. Jeg elsker glitter og er efterhånden ved at opbygge mig lidt af en samling af dem. Dog er jeg ikke altid lige god til at huske at bruge de forskellige så jeg besluttede mig for at bruge en jeg ikke rigtig har brugt endnu.


Jeg ville også for mig bruge en for mig ny teknik nemlig glitter waterfall mani. Jeg har set det gjort noget så smukt på andre blogs, men jeg kan godt konstatere at der skal lidt mere øvelse til ved mig - der er slet ikke nok glitter :D

Jeg har brugt OPI You're such a Budapaest som er en farve jeg åbenbart er ret vild med. Jeg har 4 forskellige i samme nuance. I kid you not. Det er dog ikke med vilje det er ligesom noget jeg har konstateret. Ups. Nå tilbage til lakken. Den dækker ved 2 lag normalt men når jeg har lange negle som jeg har på billedet giver jeg den 3 lag fordi jeg ikke kan lide at man kan se det mindste igennem.

Glitterlakken er en tæt lilla glitterlak fra Appeal4 der hedder Camillas platonic love og som jeg mente ville passe flot til den lilla cremelak, men jeg kan godt se på billederne at de er lidt for tæt på hinanden. Næste gang kommer der større kontrast på.

Jeg har brugt:
OPI You're such a Budapest
Appeal4 Camillas playonic love

Smut over og se hvad de andre piger har fundet på:

onsdag den 13. august 2014

Sølv med hjerter

Sølv er en farve jeg bruger når jeg gerne vil være lidt anonym med mine negle og hvis mit tøj spragler meget - det passer bare til alt.

Jeg har her brugt en Teksturlak fra Rimmel som hedder shooting star. Den dækker ok ved 2 lag men jeg giver den altså 3 for at den dækker helt som jeg vil have den. Den anden er DJ play that song fra Essie som står til at være en neon lak, ,men jeg vil bare kalde den lidt bright lilla - ikke neon. Den skal også have 3 lag for at jeg synes den dækker som jeg vil have den. Men bruger man hvid under er jeg sikker på at der skal mindre til.


Udover det har jeg stampet som jeg jo så tit gør.

jeg har brugt:
Essie DJ play that song
Rimmel shooting star
Stampinglak: Essie no place like chrome
Stampingplade: Moyou Princess 10

fredag den 8. august 2014

Fælles Fredag - inspireret af en bikini/badedragt

Dagens tema er inspireret af en badedragt/bikini og da jeg ikke selv ejer sådan en sag gik jeg på nettet og søgte efter inspiration.

Dette var det billede jeg valgte:
Billede lånt HER
og dette var hvad jeg fik ud af det:


Mine bedste prikker til dato! :D øvelse gør altså mester. Den blå farve er OPI Yoga-ta get this blue det er en lækker blå lak der dækker ved 2 lag - perfekt. En klar vinter favorit for mig.

Jeg har brugt:
OPI Yoga-ta get this blue
China glaze Snow white

smut over og se hvad de andre piger har fundet på:

onsdag den 6. august 2014

Kærlighed til det simple

Må man godt sige at man virkelig godt kan lide en mani man har lavet? jeg kan hvert fald virkelig godt lide denne her :D



Nu når jeg sidder og kigger på billedet tænker jeg at jeg egentlig burde tilføje noget stamping og lave en skitlette - men skit pyt

Jeg har brugt:
OPI La Paz-itively hot
OPi you're such a budapest
OPI Blush hour

fredag den 1. august 2014

Fælles Fredag - Duo (noget med 2)

Denne fredags udfordring er duo (noget med 2) og det giver jo en masse forskellige muligheder. Jeg har valgt at lave 2 på mange forskelige måder


2 nuancer, 2 lakker, 2 streger - 2 hele vejen :D

Jeg havde lige fået China Glaze Put a bow on it ind af døren så det kløede i mine fingre for at komme til at prøve den. Jeg har her 3 lag på og så dækker den helt af sig selv. Det er oprindelig en jule-lak, men jeg synes nu ikke der er meget jul over den, men jeg er vild med den :D


Jeg har brugt:
China Glaze put a bow on it
China glaze Tart-y for the party